Selecteer een pagina

Spread the word: Wordt een koning!

Vanaf vandaag is het mogelijk om je op te geven voor het Fortnite Toernooi op woensdagavond 15 augustus in The Student Hotel Groningen. Wordt 1 van de 40 exclusieve deelnemers en maak kans op de hoofdprijs van … Schrijf je in via het inschrijfformulier op de website. Laat daarbij je gegevens achter en laat weten waarom jij de Fortnite Koning van Groningen bent. Bijvoorbeeld: plaats bij je motivatie een YouTube link van je meest ludieke Fortnite actie. Je hoort zondagavond 12 augustus via de mail of je bent geselecteerd.

Het Fortnite Toernooi vind plaats in de lobby van The Student Hotel Groningen (Boterdiep 9, Groningen). In het deelnamereglement staat beschreven hoe het toernooi vorm krijgt en welke regels worden gehanteerd. Er wordt gespeeld op de Playstation 4 en er mag alleen gespeeld worden op een controller. Het is toegestaan om een eigen controller te gebruiken en belangrijk: bring your own headset!

Het toernooi start om 19.00 uur en de prijsuitreiking zal plaatsvinden rond 23.00 uur. Binnenkort wordt er meer over het programma bekend gemaakt via de website.

Voor vragen kun je contact opnemen met In2eSports via de onderstaande contactgegevens.

@: info@in2esports.nl